dritaislame.info

Urime festa e Fitër Bajramit

DritaISLAME.info

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë Fitër Bajramin. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më shumë adhurimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit të tyre,Allahu xh. sh.

Urojmë që kjo festë të sjelli harmoni, solidaritet, begati për ne dhe familjet tona dhe le të na shërbejë kjo festë si moment i vetëdijësimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin, dinjitetin dhe vlerat njerëzore.

Urime dhe për shumë vite të tjera Fitër Bajrami. Shpresojmë që Allahu xh. sh. na e ka pranuar Agjërimin tonë, lutjet tona dhe na i ka fal mëkatet dhe na shpërblen me Xhenet. Amin/DritaISLAME.info

Postimet e lidhura