dritaislame.info

PRANIMI I FESË ISLAME NGA DY FRANCEZE NË NJË XHAMI TË DEÇANIT-KOSOVË


Të nderuar besimtar!
Ndaj një lajm të gëzuar me ju.
Sot, në xhamin tonë në fshatin Strellc i Epërm-Deçan pas namazit të drekes me deshirë dhe vullnet pranuan Islamin dy motra franceze.
Coralie e cila mori emrin Merjem, si dhe motra e saj Amelie e cila mori emrin Sara.
I njoftova me islamin po thujse 2 orë, elhamdulilah, ishte mjaft emocionuese.

Postimi i Hoxhë Nazim Ramadani :
E Hëne 26.07.2021

Postimet e lidhura