dritaislame.info

Spitali modular në Tetovë përfshihet nga zjarri, ka viktima dhe të lënduar.

Sipas burimeve të mediave të vendit, raportohet të ketë mbi dhjetra viktima si nga pacientët edhe nga stafi mjekësor.

Gjithë ata që humbën jetën në këtë fatkeqësi lus All-llahun e Madhëruar që t’i mëshirojë, të lënduarit t’i shërojë, ndërsa familjeve të viktimave t’u japë durim në tejkalimin e kësaj sprove të rëndë!

LUTEMI PËR TETOVËN!

Postimet e lidhura