dritaislame.info

Tetë hafëz të rinj të Kuranit mbrojtën me sukses memorizimin e Kuranit

Tetë hafëz të Kuranit kanë mbrojtur me sukses memorizimin e Kuranit. Hafëzët e Kuranit, para komisionit profesional të udhëhequr nga Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti dhe anëtarëve Safet ef Hoxha e Etem ef Alanka dëshmuan memorizimin e Kuranit.

Postimet e lidhura